loading...

آموزش|وبینار|جوجه کشی| مولد|پرواری|دستگاه جوجه کشی |جیره نویسی|اسکورینگ

اکبر زمانی،09132098516،آموزش علمی و کاربردی، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی ،پژوهشگر برتر و ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، 15 سال سابقه عملی موفق پرورش شترمرغ، مدیر موفق مزارع بزرگ شترمرغ، مشاور طرح های بزرگ داخلی و خارجی پرورش شترمرغ

بازدید : 421
پنجشنبه 13 فروردين 1399 زمان : 2:38

جو

مزایای تغذیه ای

جو یک ماده خوراکی ایده آل برای نشخوار کنندگان و غیر نشخوار کنندگان محسوب می‌شود. میزان پروتئین خام آن بین 6 تا 14% متغییر بوده ، اما بطور متوسط 12-11% پروتئین دارد. نشخوارکنندگان از انرژی بالای جو که بیشتر از نشاسته آن ناشی شده و به میزان زیادی قابل تخمیر است بهره می‌گیرند و این امر باعث افزایش پروتئین شیر و تسریع رشد می‌شود.

استفاده از جو در جیره حیوانات تک معده ای‌ها مانند خوک و طیور نیز مانند نشخوار کنندگان به منظور تامین انرزی صورت میگیرد اما اگر هنگام استفاده از جو در جیره طیور از آنزیم مناسب ( گلو کاناز) استفاده نشود ، میزان جو مصرفی در جیره باید محدود گردد. در مقایسه با گندم، جو دارای الیاف بیشتر و نشاسته‌ی کمتری بوده و به همین دلیل ممکن است برای طیور قابلیت هضم کمتری داشته باشد . ارزش غذایی جو به واریته ، میزان پروتئین و حجم دانه آن بستگی دارد.

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی‌دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

Let's block ads! (Why?)

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 10
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 4
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 79
  • بازدید سال : 79
  • بازدید کلی : 5639
  • کدهای اختصاصی